FYLL UT.

FÅ TILBUD.

Hva gjør jeg nå? Fyll ut skjema og vent på svar. Skriv ut tilbudet og legg det i en boks med kiten din.

Du kan også eventuelt sende kiten inni bagen hvis du sender uten boks. Kom innom verkstedet når det måtte passe for deg, eller send den med Norgespakke til Kitedoktor. Det koster 129,- hver vei.

Hvorfor sende den helt til Sørlandet? Litt langt unna der jeg bor, tenker du kanskje? Men neida, kitedoktoren er ikke lenger vekk enn ditt nærmeste postkontor. Med kjapp service, skal kiten din være tilbake hos deg bare en uke etter at du sendte den hit! Hovedmålet vårt er å få deg kjappest mulig ut i vinden igjen.

Vi vet hvor viktig det er at kiten fungerer som den skal. Vi legger sjela vår i å gi kiten livet tilbake igjen. Derfor gir vi garanti på alle reparasjoner, så lenge kiten lever, og kiten din vil fly som den gjorde før den ble skadet. De fleste skader er usynlige i lufta, og mange kunder kan ikke engang finne hvor skaden var på kiten.

Fordi vi ikke leier dyre lokaler et veldig sentralt sted i landet, og livet på Sørlandet er relativt rimelig, trenger vi ikke å ta oss så veldig godt betalt. Da har du råd til å sende kiten hit også ☺

  Fornavn

  Etternavn

  E-post

  Mobil

  Gateadresse

  Postnummer

  Poststed

  Velg kitetype

  Årsmodell

  Kitemerke

  Kitemodell

  Kitestørrelse

  Kitefarge

  Bag sendes med kite

  Skadet blære

  Prisoverslag

  Skadebeskrivelse

  Legg ved bilder

  Skriv inn denne koden: captcha